BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Voor een efficiënte bedrijfsverhuizing of andere zakelijke verhuizing schakelt u Sindy Verhuisbedrijf in. We zorgen dat uw verhuizing veilig en schadevrij verloopt, waarbij de werknemers geen hinder ondervinden en de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan. Elke bedrijfsverhuizing plannen we zorgvuldig in en werken we uit in een draaiboek, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt.

- Complete bedrijfsverhuizing
- Schadevrij verhuizen met goed verzekerd transport
- Duidelijke planning van bedrijfsverhuizingen, incl. draaiboek

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-11095506.
KOSTEN VAN BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Laat uw bedrijf, kantoor of instelling goedkoop verhuizen door de ervaren verhuizers van Sindy Verhuisbedrijf. Een complete verhuizing regelen we al vanaf € 225,-. Hierbij helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Besparen op de kosten door enkel de hulp van een aantal verhuizers in te huren is ook mogelijk. Daarnaast heeft u eveneens de keuze om gebruik te maken van diverse hulpmiddelen die het verhuizen vergemakkelijken, zoals een inpakdienst en een verhuislift.

VERHUISDIENSTEN

Stel uw verhuizing geheel naar wens samen met onze verhuisdiensten voor een zorgeloze overgang. Breid de bedrijfsverhuizing bijvoorbeeld uit met een verhuislift en een inpakdienst of huur verhuizers in voor de interne verhuizing van archiefkasten en bureaus in een kantoor.

- Verhuisdozen
- Transportdiensten
- Pianoverhuizingen
- Inpakdienst
- Cleanman service
- Handyman service

COMPLETE VERHUIZINGEN VOOR BEDRIJVEN, KANTOREN EN INSTELLINGEN

Om uw bedrijfsverhuizing vlekkeloos te laten verlopen werken we de verhuizing uit in een draaiboek. Hier leggen we onder meer de te nemen stappen, benodigde verhuismaterialen en speciale wensen in vast:

- Na uw offerteaanvraag maken we een afspraak waarop we de verhuizing bij u op locatie komen inventariseren. Op basis van deze afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
- Na uw akkoord op de offerte starten we met een intakegesprek, stellen we een checklist op en maken we een gedetailleerd draaiboek waarin alle verhuisbewegingen zijn weergegeven.
- Met het draaiboek zorgen we ervoor dat onze verhuizers een duidelijke planning hebben en dat werknemers geen hinder ondervinden.
- Op deze manier laten we de verhuizing snel en veilig verlopen zonder dat de werkzaamheden vertraging oplopen. De gehele inboedel verhuizen we zo zorgvuldig naar het nieuwe pand of kantoor.

Sindy Verhuisbedrijf heeft altijd voldoende mankracht en een efficiënt verhuisplan; of het nu gaat om een interne verhuizing of een complete bedrijfsverhuizing. U en uw werknemers kunnen zonder onnodige onderbrekingen doorwerken.

VERHUIZEN IN ROTTERDAM EN DAARBUITEN

Al tientallen jaren verhuizen we particulieren van en naar Breda, maar steeds vaker ook daarbuiten. Inmiddels is Sindy Verhuisbedrijf uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in Breda en bedienen we heel Noord-Brabant, waaronder Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Daarnaast mogen we ook steeds meer particulieren verhuizen in Zuid-Holland, onder meer in Rotterdam en omgeving.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!