INTERNE VERHUIZINGEN

Voor interne verhuizingen, zoals het verhuizen van bureaus, werkbanken of archiefkasten, zijn onze verhuizers ook in te schakelen. We hebben veel ervaring met interne verhuizingen van onder meer bedrijven, kantoren en instellingen. Dat doen we niet alleen van en naar Breda, maar door heel Noord-Brabant en ook Zuid-Holland. Door verhuizers per uur in te huren verhuizen we uw inboedel goedkoop, zorgvuldig en schadevrij naar de gewenste locatie.

- Verhuizers per uur inhuren
- Veilig en schadevrij verhuizen van kantoren
- Intern verhuizen van bureaus, werkbanken en archiefkasten

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer : 06-11095506
TARIEVEN

Interne verhuizingen zijn veelal kleine deelverhuizingen binnen een bedrijf of kantoor. Het is daarom niet nodig om een compleet verhuisbedrijf in te huren. Met onze verhuizers per uur heeft u de mogelijkheid om goedkoop intern te verhuizen: u huurt enkel het aantal verhuizers in voor het aantal uur dat u verhuishulp nodig heeft. Zo betaalt u altijd alleen voor de diensten die u echt nodig heeft.

VERHUISDIENSTEN

Laat uw interne verhuizing regelen door onze professionele verhuizers voor een snelle en schadevrije verplaatsing van de zware meubels. We zorgen ervoor dat uw werknemers minimale hinder ondervinden en dat de werkzaamheden zoveel mogelijk door blijven gaan. Onze verhuizers nemen het fysieke werk uit handen en nemen alle benodigde verhuismaterialen mee voor een veilig transport, zoals:

- Verhuisdekens
- Verhuisdozen
- Meubelhoezen
- Luchtkussenfolie
- Inpakpapier
- Verpakkingstape

VERHUISLIFTEN

Huur een verhuislift in om zware meubels gemakkelijk naar een andere etage te verhuizen. Bij de huur van een lift komt altijd een verhuizer mee voor de bediening. Zo verhuizen we uw inboedel veilig en schadevrij naar een andere verdieping. Een verhuislift huurt u al vanaf € 79,- per uur, inclusief bediening.

KLUS- EN MONTAGEHULP

Maak gebruik van onze Cleanman service of Handyman service om voor of na uw verhuizing kleine klussen te verrichten. Hiermee zijn oude en nieuwe werkplekken in kantoor bijvoorbeeld direct opgeruimd en klaar voor gebruik. Met deze verhuisdiensten voeren we verschillende werkzaamheden voor u uit, zoals:

- (De)montage van meubilair
- Schoonmaakwerkzaamheden
- Plaatsen meubels en witgoed
- Ophangen schilderijen
- Vervangen lampen
- Boren en dichten van schroefgaten

OPSLAGRUIMTES

Sla uw inboedel tijdelijk op in een van onze beveiligde opslagruimtes. De opslag is ook geschikt om meubels op te slaan tijdens of na een verbouwing van het bedrijfspand. Al uw spullen staan er veilig en goed verzekerd opgeslagen. De prijzen starten vanaf € 75,- per maand en de huur is maandelijks opzegbaar.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!