VERHUISDIENSTEN

Een verhuizing is meer dan alleen het rijden van A naar B. Inpakken, demonteren, veilig transport zonder beschadigingen en het omgekeerde ritueel op de plek van bestemming horen er allemaal bij. Om stress te voorkomen, kunnen wij u bij al deze zaken van dienst zijn. Voor de overzichtelijkheid plaatsen wij hieronder de services die wij u bieden:
Gaat u vandaag verhuizen? Dan overleggen wij ook de kosten van uw verhuizing per telefoon. Zo weet u direct waar u aan toe bent.
PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Zeven dagen per week verzorgen wij verhuizingen voor particulieren. We zijn gestart als verhuisbedrijf voor Rotterdam, maar al snel zijn we uitgebreid naar Den Bosch en Eindhoven en tegenwoordig verhuizen we binnen heel Noord-Brabant en in Rotterdam en omgeving.

Een complete particuliere verhuizing verzorgen wij al vanaf € 225,- waarbij een verhuizer met verhuiswagen u drie uur lang helpt. Bij elke verhuizing is de inboedel goed verzekerd en worden de meubels en spullen zorgvuldig ingepakt. Meer informatie leest u op de pagina particuliere verhuizingen.

INTERNE VERHUIZINGEN

Voor kleine, interne deelverhuizingen is de hulp van onze professionele verhuizers in te schakelen. Op basis van een door u gewenste tijdsduur helpen we u bij het verplaatsen van zware meubels en spullen. En dat alles op basis van een overzichtelijke planning, met checklist.

VERHUISTRANSPORT

Beschikt u niet over een busje om uw grote en zware meubels te verhuizen? Laat het transport dan regelen door Sindy Verhuisbedrijf Rotterdam. Onze verhuizers pakken uw spullen zorgvuldig in, zodat alles schadevrij vervoerd wordt. Bovendien zijn de meubels altijd goed verzekerd tijdens het transport.

HANDYMAN EN CLEANMAN SERVICE

Voor de installatie van de meubels in uw nieuwe woning of het bezemschoon opleveren van uw oude woning hebben wij de Handyman en Cleanman service. Hiermee wordt u niet alleen zorgeloos verhuisd, maar is uw oude of nieuwe woning direct gereed om te betrekken.

BEDRIJFSVERHUIZINGEN

Bij bedrijfsverhuizingen zorgen we ervoor dat de werkzaamheden zo veel mogelijk door kunnen gaan en dat werknemers minimale hinder ondervinden. Naast zorgvuldigheid staat efficiëntie hierbij voorop. In overleg met u stellen we een verhuisdraaiboek op, zodat de verhuizing vlekkeloos verloopt.

Bedrijfsverhuizingen verzorgen we vanaf € 225,-. Voor dit bedrag helpt een van onze professionele verhuizers u met een verhuiswagen, maar een verhuizing is ook geheel naar wens samen te stellen om u compleet te ontzorgen. Bekijk de pagina Bedrijfsverhuizingen voor meer informatie.

VERHUISDOZEN

Om mensen te helpen die zelf verhuizen, verkopen wij verhuisdozen en inpakmateriaal. Laat u uw complete verhuizing door ons regelen? Dan maakt u gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen. Bovendien halen we deze na de verhuizing kosteloos weer bij u op.

INPAKSERVICE

Verhuis zonder stress en laat uw meubels en spullen inpakken door onze verhuizers. Wij beschikken over dekens, dozen en beschermende folie, waarmee we uw inboedel zorgvuldig en schadevrij verhuizen. Daarnaast helpen we u bij het uitpakken van de spullen in uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!