PARTICULIERE VERHUIZINGEN

Laat uw verhuizing door Sindy Verhuisbedrijf regelen en u heeft geen zorgen meer over uw inboedel. We pakken uw meubels en spullen zorgvuldig in met verhuisdekens en we vervoeren alles veilig en zorgvuldig naar uw nieuwe woning. Tijdens het transport is uw inboedel goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed: onze professionele verhuizers staan 7 dagen per week voor u klaar.
- Goedkope, complete verhuizingen
- Veilig en schadevrij verhuizen met verzekerd transport
- Verhuizen in Rotterdam, maar ook daarbuiten
Krijg vrijblijvend inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag een gratis offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Bel 06-11095506 bij vragen of om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen.
VERHUISKOSTEN

Een complete particuliere verhuizing verzorgen we vanaf € 225,-. Voor dit bedrag helpt een professionele verhuizer u drie uur lang met een verhuiswagen. Als u de hulp van meer verhuizers nodig heeft, dan breidt u het aantal verhuizers heel eenvoudig uit op basis van een uurtarief per verhuizer. Voeg daarnaast een verhuislift, een opslagruimte of een van onze andere aanvullende diensten toe om het verhuizen nog gemakkelijker te maken.

ALL-IN PRIJS VAN UW VERHUIZING

Neem contact met ons op om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. We denken graag met u mee om vooraf bijvoorbeeld een vaste all-in prijs af te spreken. Tijdens een inventarisatie bij u op locatie zal onze verhuisspecialist de te verhuizen inboedel in kaart brengen. Op basis hiervan ontvangt u een definitieve offerte. Hier is alles in meegenomen; van de verhuizers en de inpakdienst tot het huren van een verhuiswagen of een verhuislift.

HET VERHUISPROCES

Door uw particuliere verhuizing compleet te laten regelen door Sindy Verhuisbedrijf bent u verzekerd van een veilige en schadevrije overgang naar uw nieuwe woning. Als de verhuisdatum ingepland is bereiden we de verhuisdag zorgvuldig voor, zodat u een vlekkeloze verhuizing heeft. Onze verhuizers helpen bij het inpakken en inladen van uw inboedel en vervoeren alles naar uw nieuwe huis. U geeft aan welke spullen een speciale behandeling moeten hebben en we besteden daar extra aandacht aan. Op de nieuwe locatie helpen we weer bij het uitladen en uitpakken van uw meubels. Breid uw verhuizing eventueel uit met onze montage- en installatiediensten om van alle zorgen verlost te zijn. Bij een complete verhuizing maakt u bovendien gratis gebruik van onze verhuisdozen en inpakmaterialen.

VERHUIZEN IN ROTTERDAM EN DAARBUITEN

Al tientallen jaren verhuizen we particulieren van en naar Breda, maar steeds vaker ook daarbuiten. Inmiddels is Sindy Verhuisbedrijf uitgegroeid tot één van de grootste verhuisbedrijven in Breda en bedienen we heel Noord-Brabant, waaronder Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Daarnaast mogen we ook steeds meer particulieren verhuizen in Zuid-Holland, onder meer in Rotterdam en omgeving.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!