VERHUISDOZEN EN INPAKMATERIALEN

Sterke verhuisdozen en beschermend inpakmateriaal zijn essentieel bij een verhuizing. Om uw meubels en spullen veilig en schadevrij te verhuizen koopt u onze verhuisdozen en inpakmaterialen vanaf € 2,75. Het gebruik van professionele verhuismaterialen minimaliseert de kans op schade. Laat u de complete verhuizing door ons regelen? Dan maakt u gratis gebruik van onze dozen en materialen. We nemen het materiaal gratis voor u mee en we halen het ook weer bij u op.

- Verhuisdozen en inpakmaterialen vanaf € 2,75
- Gratis verhuismaterialen bij een complete verhuizing
- Na afloop weer kosteloos bij u opgehaald

Bestel uw verhuisdozen en inpakmaterialen door te bellen naar 06-11095506 of door het contactformulier in te vullen. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kostenindicatie van een complete verhuizing is ook mogelijk.
VERHUISMATERIALEN

Door gebruik te maken van onze professionele verhuismaterialen is uw verhuizing ook zelf heel goed te regelen. Bestel de gewenste materialen of schakel de hulp in van onze verhuizers en andere diensten.

VERHUISDOZEN

Dozen in verschillende formaten met een extra stevige bodem voor bijvoorbeeld uw servies en glas- en aardewerk, maar ook voor kleding en boeken.

MEUBELHOEZEN

Meubelhoezen beschermen uw banken en stoelen tegen krassen en vuil tijdens de verhuizing.

VERHUISSTICKERS

Houd uw verhuizing overzichtelijk met verhuisstickers. Onze verhuizers plaatsen uw spullen direct op de juiste plek in uw huis of bedrijfspand.

INPAKPAPIER

Ons inpakpapier biedt extra bescherming aan krasgevoelige en breekbare spullen, waaronder servies, glazen kopjes en bestek.

VERHUISDEKENS

Verhuisdekens voorkomen schade aan uw kasten, tafels en andere grote meubels door ze te beschermen tijdens het schuiven en kantelen tijdens het transport.

VERPAKKINGSTAPE

Zorg dat verhuisdozen niet opengaan en spullen tijdens het vervoer niet op de grond vallen met ons sterke verpakkingstape.

MATRASHOEZEN

De hoezen van Sindy Verhuisbedrijf zijn van stevig plastic en houden vocht, vuil en stof tegen. Zo geniet u na de verhuizing meteen weer van uw nachtrust.

LUCHTKUSSENFOLIE

Luchtkussen- of noppenfolie biedt bescherming aan glas- en aardewerk. De folie is makkelijk af te scheuren en zit op een handige rol.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!