DEUR TOT DEUR VERHUIS

TRANSPORTDIENSTEN IN ROTTERDAM EN OMGEVING

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. Spullen inpakken en uw huis of bedrijfspand leeg maken kost altijd meer tijd dan gedacht. Bovendien zijn er altijd goederen die u lastig kunt vervoeren. Denk maar aan een eikenhouten kast, de wasmachine van zolder of bureautafels en -stoelen.

Zelf verhuizen is het voordeligste en u kunt een aanhangwagen of vrachtauto huren. Daar rijd u echter niet zomaar mee weg en de kosten lopen snel op. Bovendien moet u het zware sjouw- en sleepwerk zelf doen, terwijl u niet over de juiste spullen beschikt. Daardoor ligt het risico van blessures en kostbare beschadigingen altijd op de loer.

Woont u in de omgeving van Rotterdam en gaat u binnenkort verhuizen? Voorkom dan onnodige stress en schakel professionele verhuishulp in. De experts van Sindy Verhuisbedrijf helpen u snel, vakkundig en compleet.
VERHUIS- EN TRANSPORTDIENSTEN VAN SINDY VERHUISBEDRIJF, DE SPECIALIST IN BREDA

Sindy Verhuisbedrijf uit Rotterdam verzorgt verhuizingen en transporten van a tot z. Met onze transportdiensten bezorgen we al uw goederen waar u maar wilt, ongeacht de hoeveelheid en afstand. U bepaalt wat u laat vervoeren en wij doen de rest.

Heeft u een winkel of zoekt u zakelijk transport? Ook dan staan we voor u klaar, met voordelige transport- en koerierdiensten. We nemen al het werk voor u uit handen: van planning tot administratie en van inpakken tot afleveren. Dit bespaart u tijd en geld, en u weet zeker dat het vakkundig gebeurt.

VERHUISSERVICE EN MEUBELTRANSPORT VAN SINDY VERHUISBEDRIJF, DIT ZIJN DE VOORDELEN

Met de transport-, verhuis- en meubelkoeriersdiensten van Sindy Verhuisbedrijf kiest u voor betaalbare kwaliteit. U krijgt eersteklas service voor een uitstekende prijs. En er zijn meer voordelen:

- Sindy Verhuisbedrijf werkt uitsluitend met gemotiveerde, vaste medewerkers
- U bepaalt wat u zelf verhuist en wat u laat doen
- Vrijwel altijd dezelfde dag bezorgd
- Transport kan al vanaf 1 product
- Alle spullen zijn verzekerd
- Sindy Verhuisbedrijf komt zijn afspraken na. Altijd.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!