WERKWIJZE VAN SINDY VERHUISBEDRIJF

Sindy Verhuisbedrijf is een verhuisbedrijf in Rotterdam dat uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing van a tot z verzorgt. Onze verhuizers regelen dat uw spullen veilig en snel worden verhuisd naar de nieuwe locatie. Sindy Verhuisbedrijf heeft een breed aanbod verhuisdiensten en is 7 dagen per week bereikbaar voor uw verhuizing. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door onze zorgvuldigheid, de veiligheid en door de lage prijs van de verhuizingen.
Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-11095506.
DE VERHUISDIENSTEN

Sindy Verhuisbedrijf biedt een groot aantal verschillende verhuisdiensten aan. In overleg met u regelen wij uw verhuizing in Rotterdam van a tot z. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u bevrijd van alle zorgen over de verhuizing. De mogelijkheden van ons verhuisbedrijf zijn onder andere:

- Complete verhuisservice voor particulieren en bedrijven
- Leveren van verhuismaterialen
- In- en/of uitpakservice
- Demonteren en monteren van grote meubels
- Aansluiten en installeren witgoed
- Verhuur van verhuisliften, vrachtwagens en opslagruimtes
- Seniorenservice
- Meubelvervoer en –plaatsing

HULP BIJ UW VERHUIZING

Indien u hulp nodig heeft bij het vervoer van uw meubels, of andere klussen om uw woning, hebben wij de seniorenservice. De seniorenservice van Sindy Verhuisbedrijf heeft betrekking op alle denkbare klussen in en om uw nieuwe woning. Met deze service verzorgen wij het transport en de installatie van meubels.

VERHUISMATERIALEN

U kunt bij Sindy Verhuisbedrijf ook terecht voor verhuismaterialen, zoals dozen, garderobeboxen en inpakpapier. Daarnaast kunnen onze professionele verhuizers u helpen door een verhuislift te vervoeren en te bedienen. Tevens is het mogelijk om de verhuisvrachtwagen te laten besturen. Dit kan ook bij interne verhuizingen, deelverhuizingen en andere kleinere klussen. Bij verhuizingen die langer dan twee aaneengesloten uren duren, zijn onze verhuiswagen en verhuislift in te zetten.

AANVULLENDE VERHUISDIENSTEN

Voor verhuizingen in Rotterdam en omgeving bieden wij aanvullende verhuisdiensten aan, zoals de Handyman service en de Cleanman service. Hieronder leest u meer over deze diensten. Wilt u verhuizen in Den Bosch, Tilburg of in een andere stad in Noord-Brabant? Neem dan contact op met ons op.

Klaar om te verhuizen?
Je bent op de juiste plaats beland.

ja, graag!